Söndag Kväll

Nu är det söndag igen, och snart är det början på ännu en ny vecka, Imorgon ska vi ha en sån där "superkul" friluftsdag...  Usch, och till på köpet går vi ända till tre skulle egentligen sluta elva

SIMS 3!!!!!!

Nu sitter jag och väntar på att mitt sims ska installeras färdigt, som jag fick av min mormor och morfar ♣

Månad 24 aug

Happ, då vare måndag igen, och min syster fyller år idag, japp vi fyller tätt. Så ikväll blir det lite  kalas för henne och mig. Annars har jag vart i skolan idag, och börjat med lite lektioner, men det var bara två stycken, Matte och engelska. Men vi gjorde typ inget eller i matten hade vi en diagnos.
♥♣♦◊

Presenter

Haj haj, nu har man precis ätit frukost och blivit grattad, tänkte bara skriva lite om vad jag fått
* Twilight filmen
* Twilight 3 boken
* Klockhalsband
* Väska till min locktång/plattång
* Kjol
* Randig tröja
*Svart linne
* 18 PAR strumpor (kan bada i strumpor nu :P)
* Ett usb minne

Ovanstående var utav mamma o pappa
 och av min ena syster fick jag en jättefin tshirt och ett halsband

Ändrat design

Håller på och grejar med designen, Headern som ni ser är tagen utav http://designandmakeup.se/category/gratis-design.html. hon har gjort ett antal mycket snygga gratis designer, jag har dock valt att bara ta headern ur en av hennes gratis designer.

gjort idag!

Då har man gjort sin andra skoldag idag då, idag började vi amos (arbets miljö o säkerhet) kursen, Det var roligt, vi lärde oss bland annat att byta säkringar, starta en bil med start kabblar och koppla sladdar. Många användbara saker fick man lära sig.
.Då har man gjort sin andra skoldag idag då, idag började vi amos (arbets miljö o säkerhet) kursen, Det var roligt, vi lärde oss bland annat att byta säkringar, starta en bil med start kabblar och koppla sladdar. Många användbara saker fick man lära sig.

Måste köpa.

Nu måste jag typ köpa almenacka,(sett en jag vill ha på bokia) roliga anteckningsblock, pennor, sudd och en massa annat.

Första dagen i skolan.

Halii hallå!!
idag var det då första dagen i skolan. Mycket bra skola om jag får säga det själv, få elever och inte så långa dagar.På måndagar går jag tex bara till klockan 11  och fredagar kl 13 eller nåt sånt dära.

Dock var det två personer jag gärna hade sluppit, men hamnade som tur är inte i samma klass som dem

SOL!!!

Herregud vad härligt väder det har vart idag för en gångs skull, inte ett moln , ingen åska, inget regn och inget haggel.
Vart hemma själv hela dagen med undantag för sixten. Men nu börjar sommarlovet gå mot sitt slut , jag börjar ju skolan på onsdag

Måndag

Happ då var det måndag igen, och snart börjar skolan tråkigt nog. Idag har jag bara vart med maria på stan och fikat o pratat.

Blåbär.

Tjosan, idag har jag vart och plockat blåbär med mamma, väldigt många blåbär. Typ fem sex liter:P
Så nu har man ätit blåbär och mjölk med socker på.

Näe nu ska jag försöka att greja lite med utseendet på bloggen, och söka nya läsare, Läsare är något som är en ganska bra sak på en blogg, annars är ju halva vitsen borta.

Ojda

Ojda det blev ju inte riktigt som jag tänkte, inlägget nedan aså. Det jag tänkte skriva var att jag sitter på min altan och att min hund just klättrade upp i stolen jag har mina fötter i och satte sig på dem, behöver jag säga att han väger trettiofem kilo:P

sitter på altan.


RSS 2.0