Söndag

Hej hej, nu ska jag snart iväg på läger, Denna helgen har syster min vart hemma och så har morfar fyllt 70år :) Men nu bir det som sagt till att vara på läger ,ska bli skoj, imorgon blir det spa, vandring och tacofest blandannat. Ingen bild idag,skriver på mammas ppappsdator

Torsdag

Happ, då vare torsdag igen, shieses vad veckorna går snabbt nu, men det är för attt min skola är toppenbra, Jaja torsdag betyder bakning, och idag har jag bakat surdegslimpor, som jag trodde inte var goa, vet inte varför egentigen men det låter inte gottt, men det var det, och så har jag bakar muffins, oxå goá tror jag.

Nu ska jag strax iväg till ungdomsgruppen, vet inte vad vi ska göra idag riktigt eftersom jag har något tillfälligt nummer nu så inga sms kommer fram, Haha jag skikade mitt vanliga nummer till dem som tar fotot i skolan och sa att dem kunde skicka tidigast torsdag, och det gjorde dem oxå, men jag menade fredag fast det kunde ju inte dem veta . Tror det blev lite oklart vad jag menade men jaja.

Bävér och så kanske jag laddar upp någon annan gångHöst

Uppdatering

Höst?                                                                                                                   
Längesen jag skrev sist, men så frågade min mamma om jag aldrig uppdaterar, och då kom jag på att det var ett tag sedan. Jaja i vart fall så har jag typ inget att säga mer än att jag får en urtjusig  mobil på ...hmm... vet i vilken dag men denna veckan i varje fall, min gamla som är jätte fin eller vart jätte fin funkar inte längre, skolböcker krossade den antagligen, Där har vi ett gott argument för att läxor bör förbjudas eller att studiebidraget höjs så att man har råd attt köpa ny telefon eller en ny väska som är gjord för läxor OCH mobiler, den jag har nu  håller på att falla sönder. Jaja det kommer iallafall en mobil på posten som är rosa och syns i tre reklamen, ni vet den där med : telefonjack nej tack? 

Kanske laddar upp en bild på den senare:P

RSS 2.0